Coaching & Training

Met meer dan vijftien jaar ervaring in zowel bedrijfsleven als culturele sector, weten we waar het om draait: inzicht, inhoud en vaardigheid. De trainingen en coachingstrajecten van FGR zijn inzichtelijk, enerverend, en resultaatgericht.  Van tekst naar podium, en vanzelfsprekend op maat.

Schrijf- en presentatietraining voor bedrijven en instellingen

Wij kiezen voor een benadering in lijn met de trend in de universitaire wereld. Wat blijkt: om nieuwe vaardigheden te laten beklijven, kan je beter het oude handwerk oppakken. Ruis van de lijn! Onze trainingen zijn daarom zonder Powerpoint, laptop of smartphone, en kunnen overal plaatsvinden. Wij trainen het overbrengen van alle soorten informatie, van advertentie tot speech, individueel of in groepen. Meer dan pen en papier is niet nodig (en dat ziet u terug in de prijs).

Neem direct contact op voor overleg of offerte.

Voor leidinggevenden en toppers

Hoe zorgt u dat uw toehoorders zich aan u binden, uw boodschap willen horen en zullen onthouden, en zich u na afloop positief herinneren? Uzelf bent het materiaal: alles zit erin, komt het er ook uit? Heeft u zich nooit aan coaching gewaagd, of heeft u zich laten overspoelen door elkaar tegensprekende experts? Wordt u er sterker van?

Frank Gunning begeleidt persoonlijk, straight, en zonder onderschatting, van tekst naar podium. Geen half werk, dus alleen voor mensen die ervoor gaan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.

Bureau Frank Gunning Regie

Bureau FGR traint en begeleidt, ontwikkelt en voert uit. Tekst, cabaret, film, musical, hoorspel, theater, bedrijfscabaret en meer. Van korte training tot multimediaspektakel is FGR uw brug naar kunst in bedrijf. Ons doel is de verrijking van het culturele klimaat in uw bedrijf. Ter ondersteuning van uw campagne, voor het verwoorden van wat er leeft in uw instelling, of gewoon om de schoonheid ervan.

Wij pakken graag projecten aan die uitdagend zijn. Wij kunnen snel schakelen. Dat maakt ons een uitstekende artistieke partner voor het bedrijfsleven.