Direct schrijfconsult

Eerste Hulp Bij Schrijfblokkades

Zit je vast en heb je snel een helder en stevig advies nodig om verder te kunnen? Heb je vragen over je werkproces of je verhaalopbouw? Neem contact op, en ik zorg dat ik je zo snel mogelijk verder help. Ik luister naar je vragen, lees mee en loop samen met jou na wat je hebt geprobeerd en wat je goed en minder goed afgaat. Dat vertaal ik naar tips en inzichten over je werkwijze, naar duidelijke vervolgstappen en naar inzicht in de valkuilen die je kan verwachten. Probeer het eens uit. Het is heel helder, en heel effectief.

Een consult (kantooruren) tot 45 minuten kost € 74,50 ex. btw. Vaak is dat al voldoende om je heel goed op gang te helpen. Elk extra half uur kost € 37,25.

Online Consult overdag

Tijd9.30-16.30 uur
Prijsvanaf 74,50 ex. btw.

Online Consult avond en weekend

Tijd16.30 – 22.00 uur
Weekend9.30-16.30 uur
Prijsvanaf 94,50 ex. btw. 

Met de eerste versie van een manuscript op zak stapte ik Atelier de Pijp binnen. Franks inzicht in verhalen vertellen, zijn persoonlijke aandacht en didactische skills hebben mij enorm geholpen op weg naar een volwaardige roman. 

Johan

Frank is een erg goede schrijfcoach die zich echt verdiept in wat je wilt vertellen. Zijn feedback is scherp en vindingrijk, altijd opbouwend en heeft mij over heel wat blokkades heen geholpen.

Ellis

Frank begeleidt zoals hij schrijft: spannend. Een goede schrijver hoeft niet altijd een goede schrijfcoach te zijn: Frank is beide.

Monique

Franks achtergrond in de theaterwereld geeft hem een speciale blik op het schrijversvak die heel interessant is.

Vincent

Atelier de Pijp is een veilige, gezellige en stimulerende plek. Ik heb er veel geleerd en, ook heel belangrijk, veel afgeleerd.

Ellis

Eerlijke en motiverende feedback met een duidelijk doel: je verhalen naar een hoog, professioneel niveau tillen.

Masja

Superveel geleerd en stiekem toch ook wel een beetje trots op mijn eindresultaat.

Julie

Proza Werkplaats

Werk in het atelier aan je materiaal, met directe toegang tot professionele begeleiding. In de gezamenlijke, ontspannen concentratie maak je meters.

De 1e lichting

De 1e Lichting is een bijzondere cursus. Een klein groepje ambitieuze cursisten buigt zich om de week over elkaars werk.

Manuscriptbegeleiding

Over de mythe van de discipline, over hoe je eigenaar wordt van het schrijfproces,  drempels kan slechten en de inspiratie levend houdt.