Proza Werkplaats

De Proza Werkplaats is gratis voor vaste klanten. Mail me voor de voorwaarden!

Brandstof voor je schrijfproject

Schuif aan in Atelier de Pijp om in alle rust te werken aan je materiaal, met directe toegang tot professionele begeleiding. Pak nog een kop koffie of thee, neem wat te knabbelen en werk aan jouw tekst. De gezamenlijke, ontspannen concentratie creëert een atmosfeer waarin je meters maakt.

Elke sessie heeft een vaste structuur. We beginnen met een kort gesprek over je doel voor de ochtend. Daarna wordt er een eerste uur in stilte gewerkt. Vervolgens is er ruimte om te bespreken wat je tegenkomt, en om vragen te stellen over je project, of dat nu een essay, een verhalenbundel of iets heel anders is. Daarna wordt weer een uur in stilte gewerkt. Tot slot bekijken we hoe je vanaf daar verder kunt werken.

FrequentieOm de week
Tijd10.15-12.45 uur
Aantal bijeenkomsten9 bijeenkomsten
Prijs€217,50

Met de eerste versie van een manuscript op zak stapte ik Atelier de Pijp binnen. Franks inzicht in verhalen vertellen, zijn persoonlijke aandacht en didactische skills hebben mij enorm geholpen op weg naar een volwaardige roman. 

Johan

Frank is een erg goede schrijfcoach die zich echt verdiept in wat je wilt vertellen. Zijn feedback is scherp en vindingrijk, altijd opbouwend en heeft mij over heel wat blokkades heen geholpen.

Ellis

Frank begeleidt zoals hij schrijft: spannend. Een goede schrijver hoeft niet altijd een goede schrijfcoach te zijn: Frank is beide.

Monique

Franks achtergrond in de theaterwereld geeft hem een speciale blik op het schrijversvak die heel interessant is.

Vincent

Atelier de Pijp is een veilige, gezellige en stimulerende plek. Ik heb er veel geleerd en, ook heel belangrijk, veel afgeleerd.

Ellis

Eerlijke en motiverende feedback met een duidelijk doel: je verhalen naar een hoog, professioneel niveau tillen.

Masja

Superveel geleerd en stiekem toch ook wel een beetje trots op mijn eindresultaat.

Julie

De 1e lichting

De 1e Lichting is een bijzondere cursus. Een klein groepje ambitieuze cursisten buigt zich om de week over elkaars werk.

Manuscriptbegeleiding

Manuscript af, en nu? Of zit je samen met je hoofdpersoon vast in een moeras van mogelijkheden?

Direct online schrijfconsult

Heb je snel advies nodig om verder te kunnen? Ik help je online. Probeer het eens uit. Het is heel helder, en heel effectief.